Home 2021-03-25T10:45:23+00:00

Tipi H 149.9 m2

Permbajtja

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori
Më Shumë

Tipi G 122.2 m2

Permbajtja

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori
Më Shumë

Tipi I 91.5 m2

Permbajtja

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori
Më Shumë

Tipi G 146.4 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon
Më Shumë

Tipi F 67.8 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Banjo
 • Koridor
 • Ballkon
Më Shumë

Tipi E 103 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon
Më Shumë

Tipi E 116.0 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon
Më Shumë

Tipi D 156.7 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridor
Më Shumë

Tipi C 94.5 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkoni
 • Banjo
 • WC
 • Depo
Më Shumë

Tipi B 152.3 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Ballkoni
 • Banjo x2
 • Depo
Më Shumë

Projektet

HAB 10

Rruga ”Mbreteresha Teuta”, Gjakovë

Më Shumë

HAB 11

Rruga  “Tirana”, Prizren

Më Shumë

Blej banesë në kompaninë ndërtimore

  HAB Inxhiniering në Prizren dhe Gjakovë
  dhe përfito nga oferta speciale:
 • Normë preferenciale interesi,
 • Afat kthimi deri në 20 vjet,
 • Hipotekë vetëm banesa e financuar nga Banka.