KOMPLEKSI SHUMËBANESORË HAB 8

KOMPLEKSI SHUMËBANESORË HAB 8 Kompleksi shumëbanesorë HAB 8 do të ndërtohet në rrugën “TIRANA” ( e njohur si rruga tranzite e qytetit të Gjakovës ) afër qendrës tregare “Nertili“ Ky kompleks shumëbanesorë ka qasje direkte me rrugën kryesore gjë që ë bënë dhe më të leht qasjën dhe qarkullimin e makinave. [...]

By | 2018-07-02T14:50:07+00:00 July 2nd, 2018|Uncategorized|0 Comments