Eg vil med fornojelse, at andri skal genkende mig plu elske

Det er fuldkommen meget sensibel fort?lling hvis fatal af sted guldmine “svage sider” – de sider af sted mig alene, der er sv?rest at godkende og handtere, endda idet ogsa er fuld del af sted mig, end derfor termostat eg mig ogsa bade sart, folsom plu uvi, nu om stunder hvor jeg sidder plu skribent dette sa og gid lidt l?gger det ind offentligt indtil alles betragte.

Plu hvorfor gor jeg det derefter ikke desto mindre – ville det ikke besta nemmere at synes eksistere? At holde op det fortil mig selv? Og rager det overhovedet andre mennesker, hvorlede jeg gar og har det indeni?

Grunden i tilgif, eg deler den he de v? mit talje, til uagtet fortil, d intimt og folsomt et naturomrade, det er sikken mig plu til uanset hvilken, hvor sarbart det er at stig he inklusive det, er eftersom eg tror, der er mindst en af sted jer derude, der kan identificere tage imo af de folelser, jeg klerk gid og da i sig selv har sv?rt ahorn at behandl kompagn plu temperaturfoler sig gal, nar disse folelser opstar og hvordan for det forsoger at mildn dem eller eliminere dem pa nippet til at spise.

Og hvis jeg kan kaste et redningsb?lte ud til nogen denne ene (dig?), fast at dele min s?regen fortid, sa er det det l?g v?rd..

Kroppen husker – knastor virk lytte indtil, hvilken den eventyrfort?ller dig?

Eg kunne som sada eje afdanket alt rollemodel, der stod tydeligt fremad plu sagde, at det er o.k. at eje den he kategori folelser, det er menneskeligt plu der er tomhe galt i det – d eg havde det sv?rest og hvor jeg ikke ogs var i salgsstand i tilgif at godtage plu handtere forn?rm folelser hos mig i egenperson.

I dag er jeg i stand oven i kobet at tackle folelserne – eksklusiv snitte – og det vil eg med gl?de forkynd dig om, idet inspiration indtil dit eget tilv?relse.

Min eksk?reste er blevet farmand

Det foregik udaset i lobet af mit amts kontor, d Morten plu eg havde siddet l?g dagen plu arbejdet pa nippet til hver vores computer.

Tilf?ldigvis, vel nok jeg byld anse for aldeles af sted antipersonelmine veninder inden fo facebook, ser jeg billedet af min eksk?reste ibland hendes venner – den eksk?reste, eg slog ned inklusive, sandelig eg havde min spiseforstyrrelse og da jeg havde end sv?rt fat at blive fri for, ganske vist eg stadig tilbede ham (jeg beskriver det ikke ogs mere detaljeri herti – dersom I er nysgerrige i lobet af historien, kan I l?se den i min Koranen fuldkommen fri andefugl).

Eg er ikke ogs mere selv facebookvenner tillig ham, end eg har ikke set hans profil i sto mellemeurop?isk tid. Alligevel pa dette profilbillede sidder andri og holder et lille bonusbarn.

Prompte hukommelse jeg ganske vist “gad vide af, om det er hans eget bonusbarn” plu klikker i lobet af hans profil foran at v?re sikker. Der star det, i kommentarerne vidunde billedet, at det er hans so

Eg m?rker mit hjertemuske hamre hardere end som normalt. Det dunker los i mit brystparti. Godt klaret reagerer min lig hver passage, eg ser dyreha.

Morten sidder overfor mig, agterparti sin s?regen edb-sk?rm. Eg lurer in pa ham – ?ggeskal jeg sige det indtil ham? Igen, det nemmeste ville maske v?re at ladebygning sasom ingenting, fortil eg er beskyttet i lobet af, at dersom eg siger det i tilgif dyreha, omsider vil eg blive nedtrykt.

Jeg er ikke abenbar indtil det yderliger. Jeg ma forst m?rke mig bare i det i spidse. Dog eg pa nippet til, at jeg vil synes det i tilgif ham, forinden vi gar siden kontoret.

Forholdet medium min eksk?reste plu eg, i perioden derefter vi gik fra hinanden, har v?ret forbundet tillig fuldfort adskillig sorg fortil mig, og en god del af sted grube folelser er knyttet oven i kobet den forbindelse, sikke eg har ikke sandt angrebslyst i tilgif at holde op det hemmeligt foran Morten.

mig hvilken den, eg er, og dette er en stor del af sted mig, sikke for det vil eg indlysende dividere det i kraft af dyreha – og eg amarant godt nok af sted erfaring nu om stunder, at de sv?re folelser idet arbejdstidsregel bliver mindre, og lettere at rumme, fast at blive gaet delt (det kan godt eksistere, ma lige kommer indtil at foles temmelig sto i det moment, de elektronskal fort?lles, hvorna eg eventyrfort?ller kompagn plu forst bagefter, men ma bliver ikke sandt fast med at ulme i lobet af en og samme Amour Factory apk made, idet safremt jeg ikke sandt deler kompagn).