HAB 10 2021-04-16T13:04:22+00:00

MODERN LIVING HAB 10

HAB 10

Kompleksi shumëbanesorë HAB 10 do të ndërtohet në rrugën “Mbreteresha Teuta”
afër Stadiumit te qytetit.

Ky kompleks shumëbanesorë ka qasje direkte me rrugën kryesore gjë që ë bënë dhe më të leht qasjën dhe qarkullimin e makinave.

Arkitektura e këtij kompleksi është moderne dhe më cilësi të lartë të ndërtimit .

Kompleksi që do të përmbaj  tre objektet do të kenë ashensor , shkallë kundër zjarrit, lidhje të ngrohtë më bodrumin aty ku ndodhen dhe garazhat. Hapësira gjelbëruese në formë terasore dhe insolimi natyral të sëcilës banesë duke i shfrytëzuar orientimet e duhura.

Gjithesejt do të ndertohen 2 ( dy ) objekte ku secili objekt ka 7 tipe të banesave, me m  të ndryshme, orientimi është shumë i favorshëm për të gjitha banesat sepse ka ndriçim dhe djellosje të mjaftueshme në të gjitha hapësirat e banimit sepse shtrihen nga lindja deri në jug, gjithashtu ballkonet dhe terasat kanë pamje të lirë pa pengesa në të gjitha anët.

Detajet e Projektit

Investitor
HAB Engineering
Lokacioni
Rr. Mbreteresha Teuta, Gjakovë
Tipi i Projektit
Kompleksi shumëbanesor Hab 10
Shiko Katallogun
Shiko

Objekti 1

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkoni
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Ballkoni
 • Banjo x2
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkoni
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridor

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Banjo
 • Koridor
 • Ballkon

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Utiliti
 • Banjo x2
 • Depo
 • Koridor
 • Ballkon

88 – Parkingje
65 – DEPO

Objekti 2

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x2
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi x3
 • Banjo x2
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

PERMBAJTJA

 • Qëndrimi ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë gjumi
 • Dhomë gjumi
 • Banjo
 • WC
 • Depo
 • Ballkoni
 • Koridori

HAB 10