HAB 11 2021-03-24T08:45:13+00:00

MODERN LIVING HAB 11

HAB 11

KOMPLEKSI SHUMËBANESORË HAB-11 Po ndërtohet në rrugën Tirana e cila është rruga më e frekuentuar në qytetin e Prizrenit.
Ky kompleks shumëbanesorë ka çasje direkte në rrugen kryesore, çka e bën më të lehtë çasjen dhe qarkullimin e makinave.

Kompleksi ka arkitekturë moderne dhe iu është kushtuar rëndësi e veçantë hapësirave të gjelbëruara.

Përbëhet nga 3 objekte, të cilat do të kene ashensorë të veçantë dhe lidhje të ngrohtë me bodrumin.
Gjithsej kemi në dispozicion 19 tipe të banesave me madhësi të ndryshme, të projektuara me profesionalizem për të plotësuar të gjitha shijet dhe preferencat e klientëve.

Orientimi i banesave është i favorshëm sepse ka ndriçim dhe diellosje të bollshme në të gjitha hapësirat e banueshme, meqenëse shtrirja e objektit është nga lindja deri në jug.

Ballkonet dhe terasat kanë pamje të lirë dhe të papenguar në të gjitha anët.

Detajet e Projektit

Investitor HAB Engineering
Lokacioni Rr. Tirana, Prizren
Tipi i Projektit Kompleksi shumëbanesor Hab 11
Shiko Katallogun Shiko

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkoni
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkoni
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkoni
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkoni
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkoni
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Ballkon
 • Banjo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Ballkon
 • Banjo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Ballkon
 • Banjo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkon
 • Banjo x2
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Ballkon
 • Banjo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Depo
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Depo
 • Dhomë Gjumi x3
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Dhomë Gjumi
 • Ballkon
 • Banjo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Depo
 • Dhomë Gjumi x2
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC