HAB-6 2018-07-18T08:46:28+00:00

MODERN LIVING HAB6

HAB 6

Kompleksi shumëbanesorë HAB 6 do të ndërtohet në rrugën “TIRANA”
Prizeren.

Ky kompleks shumëbanesorë ka qasje direkte me rrugën kryesore gjë që ë bënë dhe më të leht qasjën dhe qarkullimin e makinave.

Arkitektura e këtij kompleksi është moderne dhe më cilësi të lartë të ndërtimit .

Kompleksi që do të përmbaj  tre objektet do të kenë ashensor , shkallë kundër zjarrit, lidhje të ngrohtë më bodrumin aty ku ndodhen dhe garazhat. Hapësira gjelbëruese në formë terasore dhe insolimi natyral të sëcilës banesë duke i shfrytëzuar orientimet e duhura.

Orientimi është shumë i favorshëm për të gjitha banesat sepse ka ndriçim dhe djellosje të mjaftueshme në të gjitha hapësirat e banimit sepse shtrihen nga lindja deri në jug, gjithashtu ballkonet dhe terasat kanë pamje të lirë pa pengesa në të gjitha anët.

Detajet e Projektit

Investitor
HAB Engineering
Lokacioni
Rr. Nënë Tereza, Prizeren
Tipi i Projektit
Kompleksi shumëbanesor Hab 6

Çelësi i rehatisë për çdo shtëpi