HAB-8 2021-03-23T08:52:41+00:00

Penthouse C 65.01 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • Depo
Më Shumë

Penthouse B 165.66 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • WC
 • Depo
Më Shumë

Penthouse A 157.26 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • WC
 • Depo
Më Shumë

Apartmenti D 110.33 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo
Më Shumë

Apartamenti C 102.38m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Depo
Më Shumë

Apartmenti B 98.67 m2

Permbajtja

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Depo
Më Shumë

MODERN LIVING HAB 8

HAB 8

Kompleksi shumëbanesorë HAB 8 do të ndërtohet në rrugën “TIRANA”
( e njohur si rruga tranzite e qytetit të Gjakovës ) afër qendrës tregare “ Nertili “.

Ky kompleks shumëbanesorë ka qasje direkte me rrugën kryesore gjë që ë bënë dhe më të leht qasjën dhe qarkullimin e makinave.

Arkitektura e këtij kompleksi është moderne dhe më cilësi të lartë të ndërtimit .

Kompleksi që do të përmbaj  tre objektet do të kenë ashensor , shkallë kundër zjarrit, lidhje të ngrohtë më bodrumin aty ku ndodhen dhe garazhat. Hapësira gjelbëruese në formë terasore dhe insolimi natyral të sëcilës banesë duke i shfrytëzuar orientimet e duhura.

Gjithesejt do të ndertohen 3 ( tri ) objekte ku secili objekt ka 7 tipe të banesave, me m  të ndryshme, orientimi është shumë i favorshëm për të gjitha banesat sepse ka ndriçim dhe djellosje të mjaftueshme në të gjitha hapësirat e banimit sepse shtrihen nga lindja deri në jug, gjithashtu ballkonet dhe terasat kanë pamje të lirë pa pengesa në të gjitha anët.

Detajet e Projektit

Investitor
HAB Engineering
Lokacioni
Rr. Nënë Tereza, Gjakovë
Tipi i Projektit
Kompleksi shumëbanesor Hab 8
Shiko Katallogun
Shiko

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x3
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • WC
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi
 • Koridor
 • Terasa
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Depo

PERMBAJTJA

 • Qendrim Ditor
 • Kuzhina
 • Tryezaria
 • Dhomë Gjumi x2
 • Koridor
 • Ballkon
 • Banjo
 • WC
 • Depo

Çelësi i rehatisë për çdo shtëpi

Slide