HAB ENGINEERING

HAB është ndërmarrje private, që merret me projektim dhe ndërtim e objekteve afaristo banesore dhe objekteve individuale që deri tani ka shtrirje në qytetin e Gjakovës Prizrenit dhe Prishtinës.

 

Kompania HAB Engineering në një periudhë më shumë se  20 vjeqare ka ndërtuar dhe investuar në mbi 500.000 m2 në qytetin e Gjakovës  Prizrenit dhe Prishtinës që e bënë kompanin HAB të jetë në vendin e parë për projektim, ndërtim dhe kualitet në qytetin e Gjakovës dhe me tej.

Duke u bazuar gjithmonë te kualiteti dhe profesionalizmi kompania “HAB” arriti ti ndërtoj dhe jetësoj të gjitha projektet e projektuara.

HAB-Engineering ka arritur  të ndërtojë objekte në disa qytete.

HAB 1

Rruga "Nënë Tereza" - Gjakovë

HAB 2

Rruga "UÇK" - Gjakovë

HAB 3

"Orize" - Gjakovë

HAB 4

"Orize" - Gjakovë

HAB 5

Rruga "Sadik Stavileci" - Gjakovë

HAB 6

Rruga "Tirana" - Prizren

HAB 7

Rruga "Dëshmoret e Lirisë" - Gjakovë

HAB 8

Rruga "Nënë Tereza" - Gjakovë

HAB 9

Rruga "Sadik Stavileci" - Gjakovë

HAB 10

Rruga "Mbretëresha Teuta" - Gjakovë

HAB 11

Rruga "Tirana" - Prizren

HAB 12

Rruga "Sadik Stavileci" - Gjakovë

HAB 13

Rruga "Gazmend Zajmi" - Prishtinë